Home

Ons DNA

Inspireren, energie krijgen van mensen en de organisatie waar je werkt, je daarbij persoonlijk kunnen ontwikkelen, maar ook anderen kunnen inspireren, ze kunnen boeien, binden en meekrijgen bij veranderingen. Straal je dit uit, dan inspireer je ook anderen en kun je werken aan realistische dromen.

Creëren, ruimte hebben naast je functie, je te kunnen ontwikkelen, waardoor kansen realiteit worden. Als leidinggevende ruimte voor anderen creëren zich te ontwikkelen en deze ook kunnen managen.

Navigeren, leider zijn vanuit charisma, kennis & performance juist gebruiken en anderen daarin meenemen, ze ontwikkelen, delegeren en onder druk samen van koers kunnen veranderen.

Excelleren, Elke dag presteren is topsport. Balans daarin hebben door niet alleen mentaal sterk te zijn, maar ook emoties in energie kunnen omzetten voor jezelf en anderen. Leren doceren en de hele dag in je kracht zijn, is weten hoe dit te onderhouden en om onder druk ook de juiste performance te kunnen leveren.

Wat is jouw kracht, waarin kan jij excelleren, leidinggeven en hoe overzie je daarbij de situatie en ga je om met druk? Heb jij de juiste 'Wings' hiervoor en welke tools zou je nog graag je eigen willen maken?

Evolueren, wij zijn continu vanuit dit DNA bezig Mens & Organisatie hiermee te voorzien en doen dit vanuit een pragmatische aanpak.


Echt aan je DNA willen werken? dat kan! Ons DNA bepaalt voor een groot deel wat er met ons in de toekomst staat te gebeuren. Wat zou jij willen weten van jezelf waardoor je qua gezondheid preventief kan handelen? Wij verzorgen niet alleen de mogelijkheid tot een onderzoek die jou alle wetenschappelijke inzichten verschaft, maar ook de juiste bewustwording en mentale begeleiding voor en tijdens het programma. Dit doen wij via een variatie aan programma’s, waarbij we je meenemen in jou dagelijkse prestatie en hoe je daarbij het beste in conditie zou kunnen blijven.

Hiervoor heeft Wings to Perform (in samenwerking met Pure Genetic Lifestyle) speciaal het programma 'Lifestyle Harmonie' ontwikkeld, gebaseerd op een DNA test, waarbij 380 genen van jou onderzocht worden en wij daar een passende aanpak bij hebben. Wil jij 'echt' weten hoe het met jou gaat, dan bieden wij hiermee een preventief lifestyle programma aan, wat voor nu en in de toekomst zorgt dat jij energiek inzetbaar blijft. Vanwege het unieke wetenschappelijke scholingskarakter is dit programma aftrekbaar van de Belasting.


Ben jij er klaar voor?

Door welke belangen laat jij je leiden om tot besluiten te komen? Zijn deze drijfveren ingegeven door invloeden van buitenaf of door jou persoonlijke drijfveren? Met andere woorden, doe je het voor een ander of voor jezelf? Dit soort zaken tref je niet in een veranderproces aan, maar is wel voor een groot deel bepalend of mensen bereid zijn er extra energie in te steken. Deze vraag naar extra energie begint bij jezelf, kan je er nog een schepje bovenop doen als dit gevraagd gaat worden?


Als organisatie uitglijders voorkomen?

Kan mijn organisatie dit ook vooraf ook inbouwen, zodat het niet alleen een ‘aankondiging’ is, maar als onderdeel van het te plannen proces en in de communicatie meegenomen gaat worden? Ja, dat kan, maar vraagt van de beleidsmakers en leidinggevenden dezelfde bewustwording als van de individuele medewerker. Een veranderproces aangaan is dus niet alleen een proces benoemen, maar ook checken of wij ‘Mens en Organisatie’ er klaar voor zijn. 

We kunnen ons immers weinig uitglijders permitteren en willen niet onnodig energieverlies creëren. Passend bij deze tijd zijn wij flexibel, interactief en gericht op de gezamenlijke performance.


Voor individu, team en organisatie

'Wings to Perform' heeft op individueel-, team- en organisatieniveau diensten en programma's. Deze modulaire- groeps- en in-company programma's hebben als basis 'Change en Leadership', zowel op persoonlijk als corporate niveau. Speciale informatie over persoonlijke ontwikkeling i.c.m. Zorg treft u onder WTP PZO aan. Daarin laten wij zien innovatief maar vooral pragmatisch naar oplossingen te kijken, die niet alleen goed zijn voor het individu, maar vooral het bedrijf veel (financiële) voordelen bieden.


Your Wingmen

De professionals binnen 'Wings to Perform' zijn specialisten op verscheidene vakgebieden rond Vitaliteit, Arbeid en Change Performance Management. Naar aanleiding van uw vraag zal worden bekeken welke van onze trainers het beste bij uw vraag past.


Strategische Consultancy

Onze 'Wingmen' zijn tevens inzetbaar als Performance Manager of strategisch Consultant. Van boardroom counseling, pragmatisch management consultant of voor personal coaching, u kunt bij ons terecht.


Inspiration

 Training i.s.m. Huis voor Beweging bij Min. SZW

 Powernap als start bij Training CTS Tata Steel

Energie delen 'Brandweer Tata Steel'

Maastricht Universiteit 'Het is jouw Agenda' i.s.m. Huis voor beweging

Go to top